Logo Rijnmond Payroll

Uw voordeel, onze zorg

Geen doorbetaling bij ziekte

Ontzorging

Sinds de oprichting verzorgt Sierat Administratiekantoor te Ridderkerk de loonadministraties voor haar opdrachtgevers. Vanwege de toenemende vraag naar payroll service is in 2011 Rijnmond Payroll Service B.V. opgericht.

Samen met Sierat Administratiekantoor nemen wij uw gehele administratie uit handen. Van de volledige boekhouding tot BTW aangifte en van de salarisadministratie tot arbeidsovereenkomsten. Doordat wij zorgen voor de volledige financiële administratie, kunt u zich volledig richten op de kerntaken van uw onderneming. Complete ontzorging dus!

Payroll voor Werkgevers

Wanneer u gebruik maakt van onze payrollservice treden uw werknemers in dienst bij Rijnmond Payroll Service B.V. en worden zij tewerkgesteld binnen uw bedrijf. Dit kan u vele voordelen opleveren.

Bekijk voor Werkgevers

Payroll voor Werknemers

Voor uw werkgever verandert er ieder jaar veel qua regelgeving, zowel in de cao als op fiscaal en juridisch gebied. Dat is de reden dat uw werkgever is overgestapt naar Rijnmond Payroll Service B.V.

Bekijk voor Werknemers

Payroll voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V. hanteert voor ondernemers en starters speciale tarieven. Bekijk hier de mogelijkheden van onze diensten.

Bekijk voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V.

Heeft u vragen?

Neem contact op