Logo Rijnmond Payroll

Uw voordeel, onze zorg

Geen doorbetaling bij ziekte

Over Ons

Rijnmond Payroll Service B.V. is een jong, flexibel, dynamisch en servicegericht bedrijf. Wij bieden payrolldiensten aan voor werkgevers en werknemers. Onze opdrachtgevers kiezen voor Rijnmond Payroll Service vanwege de adequate, efficiënte en correcte manier waarop wij omgaan met de verloning en risico’s rondom personeel.
Naast verloning analyseert Rijnmond Payroll Service de bestaande bedrijfssituatie van opdrachtgevers en adviseert zij daar waar nodig op het gebied van HRM, salarisadministratie en accountancy.

De directie van Rijnmond Payroll Service bestaat uit Wil Sierat en Rob Sierat. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Wil Sierat heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en verzorgt de jaarafsluitingen. Rob Sierat verzorgt de financiële administratie en stuurt het HRM en de loonadministratie aan.

Door onze brede dienstverlening kunnen wij u optimaal adviseren en zijn wij in staat om naar passende mogelijkheden te zoeken voor uw bedrijf. U bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Rijnmond Payroll Service B.V.  is sinds 2014 NBBU lid en tevens NEN gecertificeerd

 

Payroll voor Werkgevers

Wanneer u gebruik maakt van onze payrollservice treden uw werknemers in dienst bij Rijnmond Payroll Service B.V. en worden zij tewerkgesteld binnen uw bedrijf. Dit kan u vele voordelen opleveren.

Bekijk voor Werkgevers

Payroll voor Werknemers

Voor uw werkgever verandert er ieder jaar veel qua regelgeving, zowel in de cao als op fiscaal en juridisch gebied. Dat is de reden dat uw werkgever is overgestapt naar Rijnmond Payroll Service B.V.

Bekijk voor Werknemers

Payroll voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V. hanteert voor ondernemers en starters speciale tarieven. Bekijk hier de mogelijkheden van onze diensten.

Bekijk voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V.

Heeft u vragen?

Neem contact op