Logo Rijnmond Payroll

Uw voordeel, onze zorg

Duidelijk inzicht in uw kosten

Voordelen

Payroll service heeft voor werkgevers en werknemers grote voordelen:

Duidelijkheid over uw kosten
Rijnmond Payroll Service maakt contractuele prijsafspraken over het uurtarief. Alleen de gewerkte uren factureren wij, zodat u direct weet wat uw loonkosten zijn. In het uurtarief zitten salaris, vakantiegeld, vakantiedagen, salaris bij ziekte, sociale lasten en pensioen inbegrepen.

U en uw medewerkers
U verzorgt de belangrijkste zaken voor de medewerkers zelf, Rijnmond Payroll Service wordt daarom niet gezien als werkgever maar als een loonadministrateur die zorgdraagt voor de salarisverwerking.

Geen kosten voor loonadministratie
De werknemers zijn in dienst bij Rijnmond Payroll Services. Wij nemen alle verantwoordelijkheden en risico’s bij ziekte en ontslag van u over. U heeft dus ook geen extra kosten voor de loonadministratie.

Uitbetaling van het loon
Uw medewerkers kunnen kiezen voor een vierwekelijkse of maandelijkse uitkering van het loon. Het loon zal tijdig naar hen overgemaakt worden. Dit is op elke 25e van de maand bij maandverloning en bij vierwekelijkse verloning op de 2e dag na afloop van de periode.

Zekerheid van maandelijkse afdrachten
Wij regelen alle maandelijkse (belasting)afdrachten, zoals omzetbelasting, loonbelasting en de daarbij behorende sociale verzekeringen voor u.

Deskundig antwoord op al uw vragen
Al uw vragen op het gebied van salaris, arbeidsrecht en cao’s beantwoorden wij deskundig en gratis. Mail uw vraag naar Rijnmond Payroll Service en binnen 24 uur krijgt u antwoord van een van onze medewerkers, uw vaste aanspreekpunt.

Administratieve lastenvermindering
Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, het aanmelden bij de arbodienst en pensioen, uitbetalingen van het loon, afdrachten voor belastingdienst en het pensioenfonds, ziek- en herstelmeldingen, invullen van formulieren voor het UWV en nog veel meer. Het kost veel tijd. Door deze werkzaamheden aan ons uit te besteden bespaart u tijd, tijd die u beter kunt besteden aan uw corebusiness.

Payroll voor Werkgevers

Wanneer u gebruik maakt van onze payrollservice treden uw werknemers in dienst bij Rijnmond Payroll Service B.V. en worden zij tewerkgesteld binnen uw bedrijf. Dit kan u vele voordelen opleveren.

Bekijk voor Werkgevers

Payroll voor Werknemers

Voor uw werkgever verandert er ieder jaar veel qua regelgeving, zowel in de cao als op fiscaal en juridisch gebied. Dat is de reden dat uw werkgever is overgestapt naar Rijnmond Payroll Service B.V.

Bekijk voor Werknemers

Payroll voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V. hanteert voor ondernemers en starters speciale tarieven. Bekijk hier de mogelijkheden van onze diensten.

Bekijk voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V.

Heeft u vragen?

Neem contact op