Logo Rijnmond Payroll

Uw voordeel, onze zorg

Geen werknemersrisico

Werkgevers

Wat is payrolling?
Bij payrolling treden uw werknemers in dienst bij Rijnmond Payroll Service en worden tewerkgesteld in uw bedrijf. Met andere woorden: wij nemen de volledige salarisadministratie en het personeelsdossier van u over. Op de werkvloer verandert er voor u als werkgever niets. De dagelijkse werkzaamheden zoals het aansturen van uw werknemers, het aannemen van personeel, beoordelingsgesprekken, het wel of niet verlengen van arbeidscontracten, etc. houdt u in eigen hand. Rijnmond Payroll Service is verantwoordelijk voor de administratieve, fiscale en juridische zaken die geregeld moeten worden.

 

De kosten van payroll
Als u gebruik maakt van onze service bespaart u kosten en tijd. Deze tijd kunt u besteden aan uw corebusiness. De kosten zijn voor ieder bedrijf anders en afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal medewerkers, oproepkrachten, vast personeel, hoeveelheid aan uren, etc.

Bent u geïnteresseerd? Vraag ons naar passende mogelijkheden voor uw bedrijf en wij maken een offerte op maat. Op basis van deze offerte weet u direct wat uw kosten per medewerker zijn op jaarbasis. U kunt uw gegevens invullen bij het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wat is er bij het tarief inbegrepen?

  • brutosalaris;
  • vakantiegeld en vakantiedagen;
  • sociale lasten (w.o. ZVW Werkgeversbijdrage, WW-premie, Sectorpremie, e.d.);
  • ziekteverzuimverzekering;
  • salarisadministratie;
  • arbodienst.

U kunt op al deze kosten flink besparen door gebruik te maken van onze dienstverlening. En gemak dient bovendien de mens: van ons krijgt u één verzamelfactuur in plaats van losse facturen.

Download Payroll Formulier

Payroll voor Werkgevers

Wanneer u gebruik maakt van onze payrollservice treden uw werknemers in dienst bij Rijnmond Payroll Service B.V. en worden zij tewerkgesteld binnen uw bedrijf. Dit kan u vele voordelen opleveren.

Bekijk voor Werkgevers

Payroll voor Werknemers

Voor uw werkgever verandert er ieder jaar veel qua regelgeving, zowel in de cao als op fiscaal en juridisch gebied. Dat is de reden dat uw werkgever is overgestapt naar Rijnmond Payroll Service B.V.

Bekijk voor Werknemers

Payroll voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V. hanteert voor ondernemers en starters speciale tarieven. Bekijk hier de mogelijkheden van onze diensten.

Bekijk voor Starters

Rijnmond Payroll Service B.V.

Heeft u vragen?

Neem contact op